Τρίτη, Απριλίου 19, 2011

Αγία & Μεγάλη Εβδομάδα 2011

Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε!

Μπήκαμε πλέον στην Αγία Μεγάλη Εβδομάδα και όλοι οι Ιεροί Ναοί έχουν αναρτήσει τα προγράμματά των Ιερών Ακολουθιών είτε στο πατροπαράδοτο χαρτί εκτός του Ναού είτε στο σύγχρονο πλέον "χαρτί" στην αρχική σελίδα του ιστολογίου τους..;-))

Παρακάτω λοιπόν σας παραθέτω το πρόγραμμα του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό του Ασκού της Ι.Μ.Λαγκαδά, Λητής Ρεντίνης από το "χαρτί" που έβγαλε ο πάτερ Φώτιος στην αρχική σελίδα του ιστολογίου της Παναγίας της Ασκονίτισσας:


Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας 2011


Όσοι μας διαβάζετε και έχετε το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας και από άλλους Ιερούς Ναούς της πόλης...ή της ευρύτερης περιοχής της Ελλάδος (ποτέ δεν ξέρεις ποιός διαβάζει τελικά αυτό το ιστολόγιο;-)) παρακαλώ όπως το αναρτήσατε στον Ύσσωπο. Ευχαριστώ πολύ εκ μέρους όλων όσων θα ωφεληθούν από αυτό!

Πάντως..όπου κι αν σας πάει η ψυχή σας τούτες τις Άγιες μέρες...(είτε εντός είτε εκτός εκκλησίας) να έχετε κατά νου ένα πράγμα...

ο Κύριος σαρκώθηκε, δίδαξε, έπαθε, πέθανε και αναστήθηκε για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ από εμάς ΌΠΟΙΟΣ κι αν είναι αυτός,Ό,ΤΙ κι αν έχει κάνει..αρκεί να θελήσει να τον βρει πέρα από τη λογική του, πέρα από τον εγωισμό του, πέρα από την αρρώστια που κουβαλάει μέσα του και να ζητήσει να είναι μαζί Του από εκεί και έπειτα..!

Ας βάλουμε λοιπόν αρχή μετανοίας, έστω και την ενδεκάτη ώρα..γιατί ο καρπός είναι πολύς εν τοις ουρανοίς και περιμένει τους ΠΆΝΤΕΣ για να φαγωθεί παρέα με τον Οικοδεσπότη!

Αμήν!

Με αγάπη..εν δυνάμει

Χαραλάμπης