Τετάρτη, Απριλίου 17, 2013

Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης: «Εθνική αγωνία και συναγερμός για τη Θράκη» - ΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΟ ΑΧΕΛΩΟΣ TV




Μια σημαντική εκδήλωση για τη Θράκη και τους μεγάλους κινδύνους που την απειλούν πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στο «Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο» της Θεσσαλονίκης ,από  την «Θρακική Εστία», με γνωστούς ομιλητές που κάλυψαν όλο το φάσμα των προβλημάτων που απασχολούν αυτή τη στιγμή τη Θράκη όπως (ελληνοτουρκικές σχέσεις, δράση τουρκικού προξενείου, μειονοτική εκπαίδευση, πομακικό ζήτημα, ΕΟΖ, κλπ).
 Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη πολλών ακόμη γνωστών συλλόγων και φορέων όπως («Ενωμένη Ρωμηοσύνη», Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Ομάδα 21 Μακεδονίας-Θράκης, Όμιλος Φίλων Αγίου Όρους, Ομοσπονδία Προσφυγικών Συλλόγων Ελλάδος, Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων, Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ανατολικῆς Ρωμυλίας, Πανελλήνιο Σύνδεσμο «Παρακαταθήκη», Πνευματικό Κέντρο «Η Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη», Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες»),
Η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και η διαδικτυακή πύλη του Αχελώου, μετέδωσαν ζωντανά ολόκληρη την εκδήλωση από την Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν θα σχολιάσω τίποτε...

Ας το δει ο καθένας μας και ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα...για την "αθώα" και γεμάτη "Αγάπη" πολιτική των τελευταίων ετών...

...θα μείνω μοναχά σε ένα σημείο:

Η Τούρκοι έχουνε ήδη έτοιμη σημαία για την "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" Δυτική Θράκη!!!

Και εμείς ντρεπόμαστε να ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ & ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΞΩ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ...!!
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!
Καλή δύναμη...Καλόν Αγώνα...
Με την Χάρη του Χριστού μας...ΠΑΝΤΟΤΕ!
Χαραλάμπης